ساختن یک خانه مدرن چندان هم کار سادهای نیست، باید از سبکهای قدیمی که در ساختمانسازی استفاده میشد دست بردارید و از سازههای مدرن استفاده کنید.
انواع سقف کاذب این روزها در سازههای جدید و شیک به کار میرود. تنوع در مصالح ساختمانی و نحوه اجرای آنها باعث میشود تا ساختمانهایی با طراحی متفاوت بتوانید ایجاد کنید و از خانههای یک دست که دارای سقفی ساده و صاف هستند دست بردارید.
سقف کاذب نه تنها باعث میشود تا طراحی زیباتری را برای خانه خود تدارک ببینید بلکه تاسیسات زیادی که در این قسمت به کار میرود را کاملاً میپوشاند.
همچنین میتوانید نورپردازی، گچبری، طراحی و سیستمهای سرمایش و گرمایش و حتی دوربینهای مداربسته را هم در این سقف زیبا اجرا کنید. با ما همراه باشید تا مدلهای مختلفی از سقف کاذب که طراحی داخلی خانهتان را متحول میکنند برای شما بررسی کنیم.
سقف کاذب کناف
یکی از متداولترین انواع سقف کاذب که در ساختمانهای امروزی مورد استفاده قرار میگیرند، سقف کاذب کناف است که در دو نوع ثابت و متحرک دستهبندی میشود.
برای ساخت سقف کاذب ثابت از نوع کناف از پنلهای سیمانی یا گچی استفاده میشود و برای زیرسازی آن از پروفایلهای فولادی و سبک استفاده میشود. این کناف دو مدل ساده و دکوراتیو دارد که نوع دکوراتیو آن به طراح داخلی امکان ایجاد طرحهای زیبا و متنوع را میدهد.
از نوع سقف کاذب متحرک کناف در ساختمانهایی که از تاسیسات مختلف مانند نورپردازی و غیره در زیر سقف استفاده میشود، بهره میبرند.
جنس این پروفیل گالوانیزه است و به صورت ثابت نیستند و میتوان آنها را با دست از هم جدا کرد و تاسیسات زیر آنها را مورد بررسی قرار داد. این نوع کناف به نام مشبک نیز خوانده میشوند.
اجرای انواع سقف کاذب گریلیوم
یکی از جذابترین انواع سقف کاذب را میتوانید در این دسته ببینید. سقفهای بازی که از حفرههای مربعی شکل تشکیل شده است و جنس آن از آلومینیوم است. برای اجرای کاذب گریلیوم از زیرسازی فولادی استفاده میشود.
این نوع نما برای محیطهای خاص به کار میرود و میتوان نورپردازیهای زیبایی را در آن ایجاد کرد. تاسیسات مختلف پشت سقف کاذب گریلیوم پنهان میشوند و نمایی لاکچری و زیبا به محیط میدهند.
سقف کاذب از نوع گریلیوم را میتوان با دیگر سقفهای کاذب نیز ترکیب کرد. همه چیز بستگی به سلیقه شما و طراح داخلی خانهتان دارد.
رابیتس و استفاده از آن در سقف
یکی از اولین انواع سقف کاذب که در کشور ما به کار گرفته شد، نوع رابیتس است. برگههای رابیتس که از میلگرد و نبشی برای آن استفاده میشود. برگههای رابیتس به طراح داخلی این امکان را میدهد تا هر نوع طراحی را در سقف ایجاد کند و به کمک لایههای رابیتس سقفی شیک و مدرن به وجود آورد.
جزئیات سقف اینتل دک
احتمالاً شما هم پی وی سی را میشناسید و از این مصالح پرکاربرد اطلاعاتی دارید. پی وی سی برای اجرای سقف کاذب نیز به کار گرفته میشود. دو نوع سقف کاذب وجود دارد که میتواند کارایی بسیار بالایی در سازههای امروزی و مدرن داشته باشد.
به علت این که پی وی سی نسبت به رطوبت مقاومت بالایی دارد، میتوان آن را در هر شرایط آب و هوایی به کار برد. همچنین عایق صوت و حرارت است و وزن کمی هم دارد.
سقف کاذبپی وی سی دو نوع است که شامل پنلهای نواری و تایلهای پی وی سی برای سقف مشبک است. در نوع اول از پنلهای فولادی و در نوع دوم از پروفیلهای سپری آلومینیومی یا گالوانیزه برای اجرای انواع سقف کاذب و جزئیات سقف اینتل دک استفاده میشود.
انواع سقف کاذب PVC نیز دارای طرحها و رنگهای مختلفی هستند که دست شما را برای استفاده از آنها برای هر خانهای باز کرده است.
سقف کاذب آی گلس یک سقف ایرانی
این سقف ایرانی است و برای کسانی که دوست دارند از محصولات داخلی استفاده کنند گزینهای عالی است. البته بهتر است بدانید که تنوع فوقالعادهای که این سقفها دارند و طراحیهای زیبا و چشمنواز آنها قطعاً شما را سر وجد میآورد تا از آن به صورت ترکیبی با دیگر سقفها استفاده کنید و طراحی زیبایی را در خانه خود تدارک ببینید.
سقف کاذب آی گلس از موادی با جنس شفاف مثل اکریلیک ساخته شده است که نور از آن عبور میکند و یک فضای کاملاً مدرن و شیک برایتان به ارمغان میآورد. ضخامت تایلهای آی گلس کم و در حدود یک سانتی متر است و وزن بسیار کمی هم دارد. از اینرو بار اضافهای را روی سازه وارد نمیکند.
انواع سقف کاذب چوبی و تداعی طبیعت در خانه
یکی از دوست داشتنی ترین مصالح ساختمانی که انسان به راحتی با آن انس میگیرد، چوب است. به همین علت در بخشهای مختلف طراحی داخلی به وفور از آن استفاده میشود. سقف کاذب چوبی نیز یکی از استفادههایی است که از این مصالح محبوب در طراحی میشود و احساس خوبی به ساکنین منزل میدهد.
چشمانداز گرم و هماهنگ با دیگر اجزا به کمک سقف کاذب چوب حس آرامش را به شما القاء میکند؛ اما باید این سقف کاذب را برای ساختمانهایی انتخاب کنید که رطوبت در اطراف سقف وجود ندارد.
چوب به شدت نسبت به رطوبت حساس است. هر چند با رنگ کاری تا حدی مقاومت آن بالا میرود ولی باز هم به مرور زمان پوسیدگی و فرسوده شدن در مجاورت رطوبت در انواع سقف کاذب چوبی دیده میشود.
اجرای سقف کاذب آکوستیک و جاذب صوت
از دیگر انواع سقف کاذب که بهتر است آن را بشناسید نوع آکوستیک است. اگر جزء افرادی هستید که از سروصدا دوری میکنید و دوست دارید در یک محیط آرام زندگی کنید، این سقف کاذب علاوه بر مدرن کردن منزلتان، این آرامش را هم برایتان به ارمغان میآورد.
اکثر سقفهایی که از آنها استفاده میشود عایق صوت هستند یعنی صدا را از خود عبور نمیدهند. البته باید بدانید که صوت را به سمت داخل منزل بازگشت میدهند. این کار ممکن است برای ساکنین ایجاد مزاحمت کند. به خصوص زمانیکه سر و صدای محیط به طول کلی زیاد است.
اجرای سقف کاذب آکوستیک باعث میشود نه تنها امواج صوتی از محیط بیرون نرود بلکه توسط این سقف جذب شود و به محیط داخلی برگشت داده نشود. این خصوصیت سبب میشود تا انواع سقف کاذب آکوستیک در سالنهای اداری و کنفرانس و غیره به کار گرفته شود و محیطی مدرن و در عین حال آرامتر ایجاد کند. البته استفاده از آن در محیطهای مسکونی چندان متداول نیست.
این نوع سقف به صورت مشبک است و قیمت آن نیز مناسب است.
سقف کاذب دامپا و یک طراحی زیبا در سقف
اگر ورقهای کویل آلومینیومی فرم داده شوند، سقف کاذب دامپا ایجاد میشود. برای مکانهایی که سهولت دسترسی به قسمت پشت سقف کاذب مهم است و باید تأسیسات آن قابل چک کردن باشد، این نوع سقف به کار میرود.
دامپا قابل شستشو است و رنگ پودری الکترواستاتیک بر روی آن به ضخامت مناسب قرار داده شده است. سپس رنگ مایع نیز آن را مقاومتر کرده است. از این نوع سقف کاذب برای زیباتر کردن محیط و داشتن خانهای مدرن با هزینهای مناسب استفاده میشود.
اجرای سقف کاذب سمنت برد
یکی از مصالح ساختمانی که اخیراً مورد توجه قرار گرفته است. انواع سمنت برد است که خود به دستههای مختلفی تقسیمبندی میشود. صفحههای سیمانی که با استفاده از الیاف و فیبرهای مختلف وزن آن سبکتر شده است در اجرای انواع سقف کاذب به کار گرفته میشود.
سمنت بردها دارای مقاومت بالایی در برابر رطوبت و حرارت هستند و طرحهای مختلفی از آنها در بازار وجود دارد که باعث میشود تا بتوان طراحی متناسب با محیط را به کمک آنها رقم زد.
اجرای بهترین سقف کاذب با آلومینیوم
یکی از مصالحی که در ساختمانسازی و بخشهای مختلف آن به کار گرفته میشود، آلومینیوم است. این آلیاژ دارای خصوصیات خاصی است که مقاومت بالا و زیبایی ظاهری آن باعث مصرف زیاد آن در این بخش شده است.
هنگامیکه از آلومینیوم برای اجرای سقف کاذب استفاده میشود، معمولاً قسمت پشتی آن را با پشم شیشه پر میکنند تا عایق حرارت و صوت باشد.
آلومینیوم دارای خاصیت انعطافپذیری بالایی است و همین امر سبب میشود تا بتوان از آن برای طراحی سقف کاذب و ایجاد طرحهای زیبا در این بخش استفاده کرد. برای اتصال آن نیز از فولاد گالوانیزه استفاده میشود تا استحکام بالایی داشته باشد.
همانطور که میبینید سقف کاذب دارای تنوع بسیار زیادی است و انواع سقف کاذب را بسته به شرایط اقلیمی، کاربری محیط و غیره میتوانید انتخاب کنید و مورد استفاده قرار دهید. اجرای سقف کاذب باعث میشود تا سقفی یک دست و زیبا داشته باشد و در طراحی کلی ساختمان تأثیر مثبتی میگذارد.
علاوه بر جنبههای زیبایی و طراحی داخلی مطلوب، از انواع سقف کاذب در جهت بهبود تاسیسات و عایق کردن سقف از نظر صوتی و حرارتی نیز استفاده میشود تا بتوان به کمک آن در مصرف انرژی نیز صرفهجویی کرد.
با پیمانکاران گروه اول خونه میتوانید بهترین سقفهای کاذب را در منزل خود اجرا کنید.
سوالات متداول درباره "انواع سقف کاذب برای طراحی داخلی ویلای شمال و آپارتمان":
1- انواع مواد اولیه برای ساخت سقف کاذب چیست؟
آلومینیوم- سمنت برد- سقف کاذب دامپا- چوب- آی گلاس- pvc- رابیتس- کناف- گریلیوم
2- مزایای سقف کاذب pvc چیست؟
مقاوم به حرارت و رطوبت-عایق صوت و حرارت-سازگار با هر شرایط آب و هوایی- تنوع رنگ
3- معایب سقف کاذب چوبی چیست؟
این سقفها به رطوبت، حساس هستند و به مرور زمان دچار فرسودگی و پوسیدگی میشوند.
4- کاربردهای سقف کاذب آکوستیک چیست؟
نصب در مجتمعهای مسکونی در موارد سفارشیسازی- نصب در سالنهای اداری و مرکز همایشها و کنفرانسها
5- مزایای سمنت برد در طراحی سقف کاذب چیست؟
افزایش مقاومت سازه با الیاف و فیبرهای مختلف- وزن سبک- مقاومت بالا در برابر رطوبت و حرارت- تنوع در طرح و مدل
منبع: اول خونه
- ۳۱ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر