نقاط پیوت (Pivot Points) چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد؟

جدیدترین مطالب راهنمای خرید کیف و کوله پشتی و کفش

نقاط پیوت (Pivot Points) چیست و چه کاربردی در تحلیل تکنیکال دارد؟

پیوت             پیوت

قاط پیوت (Pivot Points) به دست معامله‌گران بازارهای ارز دیجیتال و سهام مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنها برای محاسبه بالاترین و پایین‌ترین قیمت و همچنین قیمت‌های بسته شدن دوره‌های قبلی استفاده می‌شود. همچنین از آنها برای پیش‌بینی سطوح حمایت و مقاومت در دوره فعلی و دوره‌های آتی بهره برده می‌شود. این سطوح حمایت و مقاومت می‌توانند از سوی معامله‌گران در تعیین نقاط ورود (خرید) و خروج (فروش)، نقاط حد ضرر (Stop-losses) و حد سود (Profit taking) مورد استفاده قرار بگیرند.

پیوت :

چندین روش مختلف برای محاسبه نقاط پیوت وجود دارد که شایع‌ترین آنها سیستم پنج‌ نقطه‌ای است. این سیستم از بالاترین، پایین‌ترین و قیمت بسته شدن روز قبل در کنار دو سطح حمایت و دو سطح مقاومت (در مجموع پنج نقطه قیمتی) استفاده می‌کند تا یک نقطه پیوت ترسیم کند. معادله‌های مورد استفاده در آن شامل موارد زیر می‌شود:

نقطه پیوت = (بالاترین قبلی + پایین‌ترین قبلی + بسته شدن قبلی) تقسیم بر 3

حمایت 1 (ح1) = (نقطه پیوت * 2) – بالاترین قبلی

حمایت 2 (ح2) = نقطه پیوت – (بالاترین قبلی – پایین‌ترین قبلی)

مقاومت 1 (م1) = (نقطه پیوت * 2) – پایین‌ترین قبلی

مقاومت 2 (م2) = نقطه پیوت + (بالاترین قبلی – پایین‌ترین قبلی)

در بازارهای 24 ساعته، مثل بازار فارکس که در آن ارز معامله می‌شود، اغلب برای محاسبه نقاط پیوت از زمان بسته شدن قیمت نیویورک (ساعت 4 بعد از ظهر به وقت محلی نیویورک) در یک سیکل 24 ساعته استفاده می‌شود. از آنجا که اغلب در نرم‌افزارهای معاملاتی فارکس از ساعت گرینویچ استفاده می‌شود، بعضی از تریدرها از ساعت 23:59 گرینویچ برای بستن یک دوره معاملاتی و 00:00 گرینویچ برای شروع یک دوره معاملاتی جدید استفاده می‌کنند. در بازار ارز دیجیتال نیز زمان بسته شدن برای محاسبه نقاط پیوت روزانه، ساعت پایان روز بر حسب گرینویچ در نظر گرفته می‌شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.